Awards 2018

De vierde editie van ScienceMakers Awards vond plaats op 14 november bij Corpus in Oegstgeest.

Ruim 140 jonge talenten (10-18 jaar) ontvingen deze dag een award voor hun bijzondere prestatie. De ruim 140 jongeren waren allemaal winnaars van een van de uiteenlopende nationale of internationale wedstrijden op het gebied van wetenschap, techniek en maken. De meest complexe onderzoeken, briljante ontdekkingen, toffe maakideeën en ingewikkelde berekeningen kwamen voorbij: wat waren wij weer onder de indruk van de ScienceMakers dit jaar. De nieuwe generatie is de toekomst!

Projecten 2018

Duizenden jongeren hebben in 2018 meegedaan aan één van de vele wedstrijden die ons land rijk is. Ontdek wie in 2018 een plek op het ScienceMakers podium hebben gewonnen.

ScienceMakers Awards 2018

"Het is leuk om iedereen te zien die goed is in een bepaalde categorie. En dat zijn er veel!"

ScienceMaker 2018

Door heel Nederland vinden elk jaar wedstrijden plaats op het gebied van wetenschap, technologie en maken. De meest ingewikkelde berekeningen, geniale ontdekkingen, briljante uitvindingen, toffe ideeën en bijzondere concepten komen één keer per jaar samen. Alle winnaars van deze wedstrijden worden dan namelijk namens Nederland gehuldigd tijdens de ScienceMakers Awards.