Awards 2019

Een geweldige vijfde editie hebben we beleefd. Ook de 162 ScienceMakers van 2019 hebben ons verrast met hun briljante prestaties!

Complexe onderzoeken, mooie uitvindingen en briljante concepten. De Sciencemakers hebben ook dit jaar laten zien dat zij het zijn die maatschappelijke uitdagingen in onze samenleving op kunnen lossen!

Als kers op de taart was Koningin Máxima aanwezig bij de huldiging. Ook heeft zij een bezoek gebracht aan de Expo, waar een groot deel van de projecten tentoongesteld stond, en is ze met een aantal ScienceMakers in gesprek gegaan. Wat een fantastische blijk van waardering voor al jullie bijzondere prestaties!

Projecten 2019

Duizenden jongeren hebben in 2019 meegedaan aan één van de vele wedstrijden die ons land rijk is. Ontdek wie in 2019 een plek op het ScienceMakers podium hebben gewonnen.

ScienceMakers Awards 2019

"Ik vond het leuk om gewaardeerd te worden voor wat we gedaan hebben!"

Vera (17), ScienceMaker 2019

Door heel Nederland vinden elk jaar wedstrijden plaats op het gebied van wetenschap, technologie en maken. De meest ingewikkelde berekeningen, geniale ontdekkingen, briljante uitvindingen, toffe ideeën en bijzondere concepten komen één keer per jaar samen. Alle winnaars van deze wedstrijden worden dan namelijk namens Nederland gehuldigd tijdens de ScienceMakers Awards.