Corderius 2

Jelmer en Koen, team Corderius 2, hadden een toprobot gebouwd, maar na wat onduidelijkheid over de regels hadden ze niet meer verwacht dat ze een goede score hadden neergezet. Na de eerste ronde zijn ze met de groep toen maar gezellig wat gaan drinken in de stad. Terwijl ze rustig op het terras zaten werden ze gebeld door de wedstrijdorganisatie dat ze door waren naar de halve finale. Uiteindelijk gingen ze er vandoor met een prijs!

Deelnemers

Jelmer Schulenklopper en Koen Overbeek

RoboCup Junior

Robotica- en programmeerwedstrijd, gericht op het stimuleren en ontwikkelen van po en vo leerlingen. Jaarlijks wordt het NK georganiseerd op het terrein van de Technische Universiteit Delft. Naar de site
Nullen & Enen

Algoritmes, codes en robots die wereldproblemen (gaan) oplossen.

Door heel Nederland vinden elk jaar wedstrijden plaats op het gebied van wetenschap, technologie en maken. De meest ingewikkelde berekeningen, geniale ontdekkingen, briljante uitvindingen, toffe ideeën en bijzondere concepten komen één keer per jaar samen. Alle winnaars van deze wedstrijden worden dan namelijk namens Nederland gehuldigd tijdens de ScienceMakers Awards.