• Food Matters

  Food Matters

  Max, Reyhan en Joli-Coeur deden mee aan de internationale roboticawedstrijd WRO© en bouwden een robot die ze zodanig moesten programmeren dat het een pad kon afleggen om legobomen te planten. Ze deden dit het beste, werden vorig jaar eerste in Nederland en mochten daarom meedoen aan de internationale finale in Thailand. Die precies plaatsvond tijdens ScienceMakers Awards… ze waren er daarom tijdens de vijfde editie om hun welverdiende award in ontvangst te nemen.

  School

  Metis Montessori Lyceum

  World Robot Olympiad Nederland

  WRO© is een internationale roboticawedstrijd voor kinderen en jongeren die geïnteresseerd zijn in robotica en techniek. Teams ontwerpen en bouwen een een robot en programmeren deze.

  Naar de site
  Nullen & Enen

  Algoritmes, codes en robots die wereldproblemen (gaan) oplossen.

  Door heel Nederland vinden elk jaar wedstrijden plaats op het gebied van wetenschap, technologie en maken. De meest ingewikkelde berekeningen, geniale ontdekkingen, briljante uitvindingen, toffe ideeën en bijzondere concepten komen één keer per jaar samen. Alle winnaars van deze wedstrijden worden dan namelijk namens Nederland gehuldigd tijdens de ScienceMakers Awards.