• Medicare

  Medicare

  Florian, Kay, Mohamedamine en Stijn (deden mee aan PA’s Raspberry Pi competitie en ontwierpen MediCare. Met dit medicijncarrousel krijgen patiënten, bijvoorbeeld in een verzorgingstehuis, een hulpmiddel om op tijd hun medicijnen in te nemen. Eens per week wordt het het carrousel gevuld door de verpleging en daarna vallen iedere dag de medicijnen voor ochtend, middag en avond in drie bakjes. Als het tijd is, wordt via een geluidje aangegeven welk bakje aan de beurt is. Dat herhaalt zich om de tien minuten, totdat het bakje van zijn plaats is genomen.

  Deelnemers

  Florian Christian, Kay Bekitener, Mohamedamine Taouas en Stijn Nijstad

  School

  Bredero mavo Amsterdam

  PA’s Raspberry Pi competitie

  Schoolteams worden binnen deze competitie uitgedaagd om met behulp van de Raspberry Pi innovatieve oplossingen te vinden voor problemen in onze samenleving.

  Naar de site
  Nullen & Enen

  Algoritmes, codes en robots die wereldproblemen (gaan) oplossen.

  Door heel Nederland vinden elk jaar wedstrijden plaats op het gebied van wetenschap, technologie en maken. De meest ingewikkelde berekeningen, geniale ontdekkingen, briljante uitvindingen, toffe ideeën en bijzondere concepten komen één keer per jaar samen. Alle winnaars van deze wedstrijden worden dan namelijk namens Nederland gehuldigd tijdens de ScienceMakers Awards.