• Stanislas Tech

  Stanislas Tech

  Het Stanislas Tech Team is dit jaar opnieuw samengesteld om deel te nemen aan FIRST® TECH® Challenge en begon met niets. Gelukkig werd niets snel heel veel! Ze hebben veel nagedacht en zijn gaan bouwen, en hoe! Door hun succes bij de kwalificatiewedstrijd mochten ze meedoen aan het NK. Vervolgens door naar de roboticawedstrijden in Aviano (Italië). Door daar winst te boeken, mochten Vera, Rob, Willem, Willemijn en Lucille ook Nederland vertegenwoordigen bij het WK in Amerika.

  Deelnemers

  Vera de Jong, Rob Eerkes, Willem van Overbeeke, Willemijn Janssens en Lucille Guda

  School

  Stanislascollege Delft

  FIRST® TECH® Challenge

  Techniekcompetitie waarbij teams van maximaal 15 leden (13-18 jaar) uitgedaagd worden om een robot te ontwerpen, bouwen en programmeren. Ook draait om teambuilding, proces en presentatie.

  Naar de site
  Nullen & Enen

  Algoritmes, codes en robots die wereldproblemen (gaan) oplossen.

  Door heel Nederland vinden elk jaar wedstrijden plaats op het gebied van wetenschap, technologie en maken. De meest ingewikkelde berekeningen, geniale ontdekkingen, briljante uitvindingen, toffe ideeën en bijzondere concepten komen één keer per jaar samen. Alle winnaars van deze wedstrijden worden dan namelijk namens Nederland gehuldigd tijdens de ScienceMakers Awards.