• FTC Robot Casimir Tech
 • FTC Robot Casimir Tech
 • FTC Robot Casimir Tech
 • FTC Robot Casimir Tech
 • FTC Robot Casimir Tech

  FTC Robot Casimir Tech

  Ontwerp een robot die zelf een stapel blokken kan maken. Dat was de missie van het seizoen Skystone! Het Casimir Tech Team bouwde en programmeerde een robot die dit heel goed uitvoerde. Het team sleepte tijdens de landelijke kampioenschappen de eerste plaats én de Inspire Award in de wacht. Deze award is voor het team dat op alle vlakken van de FTC heel goed gepresteerd heeft. Niet alleen wat betreft het ontwerpen en bouwen van de robot, maar ook op het gebied van Outreach. Met deze prestatie hadden zij zich gekwalificeerd voor de wereldkampioenschappen in Detroit. Hier wilden we meer van weten. We spraken het MEGA enthousiaste team in een Techtalk!

  Vlog

  Deelnemers

  Jochem van den Broek, Tamar ter Poorten, Ine Vermariën, Lucas Dernison, Bjorn Janssen, Joep Teisman, Ties van den Broek, Lars Hermsen, Thomas van Buuren, Elisa Kruijt en coach Linda Barnier

  School

  Lorentz Casimir Lyceum in Eindhoven

  FIRST® TECH® Challenge

  Techniekcompetitie waarbij teams van maximaal 15 leden (13-18 jaar) uitgedaagd worden om een robot te ontwerpen, bouwen en programmeren. Ook draait om teambuilding, proces en presentatie.

  Naar de site
  Nullen & Enen

  Algoritmes, codes en robots die wereldproblemen (gaan) oplossen.

  Door heel Nederland vinden elk jaar wedstrijden plaats op het gebied van wetenschap, technologie en maken. De meest ingewikkelde berekeningen, geniale ontdekkingen, briljante uitvindingen, toffe ideeën en bijzondere concepten komen één keer per jaar samen. Alle winnaars van deze wedstrijden worden dan namelijk namens Nederland gehuldigd tijdens de ScienceMakers Awards.